Kojeistoasentaja vakituiseen työsuhteeseen

Jonator Oy on sähkökeskusvalmistaja, joka tekee korkealaatuisia pienjännitekeskuksia vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla teollisuuteen, kiinteistöihin, sairaaloihin, sekä konesaleihin. Valmistamiamme keskuksia löytää sieltä, missä katkeamaton sähkönjakelu on perusvaatimus. Tuotteillamme päästään aina 5000 A asti. Meillä on S1-ryhmän urakointioikeudet ja teemme myös työmailla keskuksiin liittyviä asennus-, korjaus- ja muutostöitä.

Kojeistoasentajana tehtävänäsi on rakentaa sähkökeskuksia valmistuksen alusta loppuun saakka. Työvaiheisiin kuuluu keskusmekaniikan kasaaminen, komponenttien asennus, johdotus ja kytkentä, sekä isommissa keskuksissa virtakiskotukset. Koska emme tee vakiokeskuksia, lähes jokainen keskus on yksilöllinen tuote ja pitää siten työn erittäin vaihtelevana ja mielekkäänä. Teet töitä projektista riippuen itsenäisesti tai pienissä tiimeissä.

Edellytämme sinulta sähköalan perustutkintoa. Olet kokenut asentaja tai vasta työurasi alussa, opetamme sinut tehtävääsi. Sinulla olisi hyvä olla työkokemusta vastaavista tehtävistä tai teollisuus-/kiinteistösähköasennuksista.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää kiinnostusta sähkötekniikkaan, kädentaitoja, tiimityöskentelytaitoja ja hyvää piirikaavioiden lukutaitoa. Viimekädessä asenne ratkaisee!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, liikuntaedut, laajat työterveyspalvelut ja siistin sisätyön hyvässä porukassa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkömme Tomi Pekkarinen, puh. 046 923 2774 ja hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen jonator@jonator.fi