Hyvä yhteistyökumppanimme,

Koronavirusepidemian viimeaikaisesta kehityksestä johtuen olemme päättäneet rajoittaa talon ulkopuolisten vieraiden pääsyä toimitiloihimme. Pääsääntöisesti emme tällä hetkellä ota vastaan vieraita ja pyrimme hoitamaan asiakas- ja toimittajatapaamiset puhelimitse sekä etäyhteyksin.

Joustavan toimintamme takaamiseksi on kuitenkin sidosryhmiä, joilla on erityistapauksissa oltava pääsy tiloihimme toiminnan jatkumisen edellytyksenä myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Näistä poikkeustilanteista on kuitenkin aina sovittava etukäteen, jotta voimme taata sekä oman henkilökuntamme että sidosryhmiemme turvallisuuden ja pitää huolta siitä, että tarvittavia viranomaisohjeita (terveydentila, hygienia, karanteenit, ym.) noudatetaan myös tällaisissa tilanteissa.

Tällä hetkellä osa henkilökunnastamme tekee etätöitä mahdollisuuksien mukaan mutta olemme edelleen kaikki tavoitettavissa puhelimitse sekä sähköpostitse. Tuotantomme toimii normaalisti ja pyrimme toimittamaan tilaukset asiakkaillemme aikataulussa.

Seuraamme viruksen aiheuttamaa tilannetta aktiivisesti ja päivitämme toimintaohjeitamme sen edellyttämällä tavalla.