Asennustoiminta

stock

Ensiluokkaisen palvelukokemuksen varmistamiseksi toimitamme valmistamamme pienjännitekeskukset paikalleen asennettuina S1-ryhmän oikeuksin. Tarvittaessa ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat moniosaisten kennokeskuksien kokoamisesta tai esimerkiksi kiskosiltojen huolellisesta asennuksesta kohteessa. Tarjoamme asennustyöt vankalla tuotetuntemuksella, teollisuuden toimintaympäristöt ja kohdekohtaiset vaatimukset huomioiden. 

Huolto-, korjaus- ja muutostyöt

stock

Toteutamme huolto-, korjaus– ja muutostyöt pääasiassa suurempivirtaisin sähkökeskuksiin. Koulutettu henkilökuntamme hyödyntää asennustyössään sähkökeskusvalmistukseen tarvittavia erikoistyökaluja ja varmistaa osaamisellaan katkotyönäkin tehtävien töiden valmistumisen aikataulussa. Tyypillisiä töitä ovat katkaisijavaihdot, virtamuuntajien asennustyöt sekä lähtöjen uusinta kennokeskuksissa. 

Yhteistyössä pitkäaikaisten kumppaniemme kanssa kykenemme tarjoamaan kaikki muuntamoasennukset kokonaisuudessaan avaimet käteenperiaatteella. 

Asiantuntijamme palvelevat myös keskuksiin liittyvissä konsultointitöissä. Näihin lukeutuvat esimerkiksi oikosulkukestoisuuksien tarkastelut. 

OEM-valmistus

stock

Valmistamme toimivia keskusratkaisuja myös laitetoimittajille. Useiden pitkäaikaisten kumppanuussuhteidemme ansiosta käytetään keskuksiamme esimerkiksi asfaltti– ja betoniasemien yhteydessä. Tiivis ja avoin yhteistyömme erilaisten yritysten kanssa mahdollistaa kestävää yhteistyötä, josta jokainen osapuoli hyötyy. 

Olemme aktiivinen kumppani. Toimintamallimme avulla kykenemme aina ennakoimaan ja varmistamaan tehtaamme riittävän tuotantokapasiteetin. Meille on kunnia-asia voida kehittää toimivia tuotteita, ratkaisuja ja prosesseja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. 

Haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita laitevalmistuksen piiristä.

Konttiratkaisut

stock

Räätälöitävyys on yksi toimintamme avainasioista. Toteutamme tehtaallamme Paimiossa kalustettuja muuntamo– ja kytkinlaitoskontteja monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Kontit rakennetaan aina tapauskohtaisesta tila– ja ulkoverhoilu-, sekä varustelutarpeet huomioiden. 

Esimerkiksi sähköasemille toimitettavan kytkinlaitosrakennuksen toimitussisältö voi tyypillisesti olla seuraava: 

  • installaatiosähköistys
  • maadoitukset
  • omakäyttökeskusten asennus
  • DC-järjestelmien asennus
  • keskijännitekojeiston asennus
  • ohjaustaulujen asennus
  • kaikki sisäiset kaapeloinnit 


Muuntamotyyppisissä
konteissa on oma tuuletettu tila muuntajille. Konttiin voidaan myös asentaa esimerkiksi kennokeskustyyppinen pienjännitepääkeskus.