Toimivat ratkaisut vaativiinkin olosuhteisiin

Tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu jokaiseen keskustarpeeseen. Olipa tarpeenne pienestä riviliitinkotelosta suurivirtaiseen kennokeskukseen, pystymme tarjoamaan teille sopivaa ratkaisua. Valmistamme keskuksemme aina tapauskohtaisesti, tyypillisesti asiakkaan sähkösuunnnitelmien pohjalta.

JON-CAB erikoiskeskukset

JON-CAB -mallisto käsittää erilaisia ohjauskeskusratkaisuja. Tyypillisiä esimerkkejä ovat reletaulut, ohjaustaulut, telematiikkakeskukset ja muut erikoiskeskukset. Meillä on tarjota useita erilaisia kaappiratkaisuja sisä- ja ulkokäyttöön. Haluttaessa voimme rakentaa laitteiston vaikka Rittal:n kaappijärjestelmiin.

JON-CAB keskuksen sähköiset arvot (max):

Mitoitusjännite Un
1000 V
Mitoitusvirta InA
250 A
Oikosulkukestoisuus Icw
< 10 kA1s

Kotelointiluokka IP 20…55

JON-CAB:n kotelomateriaaleina voi olla tavallinen, ruostumaton tai haponkestävä teräs, taikka merialumiini. Pintakäsittelyt tarpeen mukaan.

Malli kattaa kaiken kokoisia keskuksia pienistä koteloista vapaastiseisoviin kaappeihin, sekä jakokaappityyppisiä ulkokeskusratkaisuja. Keskukset voidaan eristää, varustaa lämmityksellä tai ilmastoinnilla. Myös erilaiset kaksoiskuorirakenteet ovat mahdollisia.

Keskuskukset rakennetaan EN 61439 standardisarjan vaatimusten mukaisesti.

JON-CAB on myös SGS Fimkon FI-sertifioima.